Антибактеріальна підлога для підприємств харчової промисловості

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Першочерговим завданням для всіх підприємств із виробництва продуктів харчування та напоїв є мінімізація забруднення в умовах інтенсивного виробничого середовища. Для цього потрібно застосовувати правильні технології, процедури та пріоритети для створення робочого простору з високим рівнем гігієни.

Одним з найефективніших способів зменшити ймовірність утворення небажаних забруднень у виробничій зоні – встановлення підлоги з властивостями, які  усувають бактерії, грибки та цвіль з її поверхні. Протимікробну підлогу не слід розглядати як заміну ефективного режиму прибирання, натомість її слід розглядати як додатковий актив, що сприяє чистоті.

Антибактеріальні підлоги Flowfresh характеризуються високими гігієнічними показниками - вони містять Polygiene, добавку на основі іонів срібла, яка зменшує до 99,9% мікроорганізмів, що накопичуються на поверхні підлоги. Технологія Polygiene залишається активною протягом усього терміну служби підлоги, навіть якщо вона пошкоджена або зношена.

Крім того, підлоги Flowfresh виконані за безшовною технологією , тобто ділення на підлозі зведені до мінімуму - це означає, що немає важкодоступних для очищення стиків, в яких бруд може накопичуватися і можуть розмножуватися мікроби. У поєднанні з відповідним циклом очищення підлоги це дозволяє підтримувати дуже високий рівень гігієни на виробництві і, таким чином, підвищує безпеку вироблених харчових продуктів.

Покриття Flowfresh мають сертифікат HACCP International. Дані покриття можуть застосовуватися на підприємствах харчової галузі, як рішення, що відповідають вимогам світових стандартів якості і безпеки продуктів харчування.

Відповідають стандарту ISO 22196, який встановлює норми вимірювання антибактеріальної активності на полімерних та інших непористих поверхнях.

На додаток антибактеріальним властивостям підлоги Flowfresh характеризуються дуже високою механічною міцністю, в тому числі до стирання, ударів і тиску, а також дуже стійкі до хімічних речовин, що використовуються в харчовій промисловості - кислот, лугів та інших хімічних компонентів.

Поєднання гігієнічних цінностей і високих експлуатаційних параметрів, які гарантують довговічність підлоги, робить Flowfresh ідеальним рішенням для підприємств харчової промисловості.

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×