Чому полімерні підлоги кращі за звичайні покриття

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

На сьогодні, полімерна підлога – це найкращий вибір покриття підлоги для промислового будівництва. Вона являє комбінацію смол, наповнювачів та пігменту, покликана захищати бетонну підлогу та надавати їй додаткових можливостей. Така підлога не тільки естетично приваблива, але й  відрізняється великою кількістю різноманітних властивостей, що дозволяють задовольнити потреби найвибагливішого замовника.

Беззаперечні переваги полімерних підлог проти звичайних покриттів:

  1. Відсутність швів. Непористе, без швів та стиків покриття не залишає пилу і бруду жодного шансу,  адже саме шви являються місцем скупчення забруднення і розмноження бактерій.
  2. Унікальні властивості. Завдяки використанню новітніх матеріалів в будівництві різні види полімерних підлог володіють високою стійкістю до інтенсивних загрузок, стійкістю до хімічних речовин, мають високі показники опору абразивному тертю, протиковзні та антистатичні властивості.
  3. Можливість розробити власний дизайн. Завдяки великому вибору кольорів та фактур полімерні підлоги можуть бути глянцевими, матовими, кольоровими, прозорими, з нанесенням художніх дизайнів та 3D підлогами.
  4. Гідроізолюючі властивості. Основа підлоги буде надійно захищена від вологи надміцним матеріалом.
  5. Володіють підвищеною зносостійкістю. Весь період експлуатації полімерні підлоги будуть радувати Вас своїм неперевершеним зовнішнім виглядом.
  6. Полімерні підлоги вібро-, ударостійкі та еластичні.
  7. Екологічно безпечне покриття. Відповідає всім санітарно-епідеміологічним нормам і вимогам і може застосовуватися в дитячих та  медичних закладах і на підприємствах харчової промисловості.
  8. Стійкі до різких змін температури і атмосферного впливу. Покриття можуть застосовуватися як в середині приміщення, так і ззовні.
  9. Легкість в догляді і підтриманні чистоти поверхні.
  10. Можливість ремонту та оновлення.

Чому полімерні підлоги кращі за звичайні покриття

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×