Полімерні підлоги для офісу

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Більшість людей сприймає офіс як приміщення з гарним ремонтом, сучасним обладнанням і приємними співробітниками...На перше враження про зовнішній вигляд офісу впливає в свою чергу і стан підлоги. Від підлогового покриття для підлоги залежить не тільки гармонійність інтер'єру для такого типу об'єкта, але також статус і «обличчя» компанії.

Вибір покриття для підлоги в офісі залежить від безлічі факторів: площі приміщення, організації освітлення, корпоративних кольорів компанії та її спеціалізації, інтенсивності переміщення співробітників і прогнозованого потоку відвідувачів, кількості офісної техніки й потужного електронного обладнання.

Вимоги до підлоги для офісу

Підлогу для офісних приміщень варто вибирати виходячи з нижчеперелічених вимог до підлогового покриття:

  • зносостійкість і ремонтопридатність;
  • рівна й антиковзка поверхня;
  • здатність накопичувати статичну електрику (не для всіх офісів);
  • легкість в прибиранні та обслуговуванні; шумоізоляція;
  • стійкість до механічних і хімічних впливів на підлогу;
  • естетичний зовнішній вигляд; екологічність.

Попри такий серйозний список вимог до підлоги в офісі, будівельний ринок пропонує багато варіантів підлогових покриттів різної цінової політики. У кожного з них є свої сильні й слабкі сторони, але жодне покриття не зрівняється з унікальними технічними характеристиками полімерних підлог.

В чому переваги наливної підлоги для офісного приміщення?

У порівнянні з більш відомими офісними покриттями, такими як лінолеум, ковролін, ламінат або керамічна плитка, наливні підлоги - це сучасне довговічне рішення.

Наливна полімерна підлога - це ідеальне рішення для підлогового покриття в офісі, оскільки:

  • така підлога ідеально рівна, без швів і стиків, що забезпечує гігієнічність поверхні й відсутність накопичення різних забруднень;
  • такі покриття можна зробити антиковзкими;
  • полімерні покриття знижують рівень шуму, що позитивно впливає на офісну атмосферу і працездатність співробітників;
  • має механічну й абразивну стійкість;
  • можливість розробити унікальний і неповторний дизайн підлогового покриття під корпоративний стиль компанії;
  • полімерний матеріал екологічний і не несе загрози для людей і навколишнього середовища.

При відсутності сильного механічного та хімічного впливу на поверхню, такий тип комерційної підлоги для офісу прослужить кілька десятиліть без втрати привабливого вигляду і капіталовкладення.

Полімерні підлоги для офісу: яку обрати

Основний орієнтир підбору матеріалу для влаштування підлоги в офісі - здатність витримувати навантаження без втрати естетичного вигляду. За типом матеріалу полімерні підлоги поділяють на поліуретанові, поліуретан - цементні, епоксидні та метилметакрилатні.

Для більшості офісних приміщень пріоритетними для укладання є наливні епоксидні підлоги, оскільки вони мають високу зносостійкість і стійкість до стирання (особливо це стосується приміщень з підвищеним рівнем прохідності). Такий тип підлоги відмінно справляється з усіма експлуатаційними складнощами й зберігає привабливий зовнішній вигляд довгі роки.

Переваги наливних підлог для офісу від Stonehenge

Для укладання наливних підлог ми використовуємо тільки якісний англійський матеріал виробника Flowcrete і власну будівельну техніку Blastrac. У штаті компанії працюють тільки високопрофесійні працівники з великим стажем. Влаштування підлоги проводиться з дотриманням всіх технологічних норм і правил.

Замовити наливну підлогу під ключ або дізнатися ціну на всі послуги компанії ви можете, зв'язавшись з нашим менеджером за вказаним номером на сайті, залишивши заявку або замовивши зворотний дзвінок.Менеджери компанії "Стоунхендж" зроблять швидкий розрахунок вартості покриття і підготують індивідуальну комерційну пропозицію. Вартість послуги при великих обсягах обговорюється.

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×