Полімерна підлога для автосервісу

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Підлоги в автосервісі, як і в будь-якому іншому промисловому приміщенні, повинні бути міцними, зносостійкими та довговічними. Покриття підлоги на таких об'єктах схильне до високих механічних навантажень від падіння інструментів, переміщення автомобілів, наявності важкого обладнання. Крім того, підлога в СТО щодня зазнає інтенсивного стирання, вібраційних та ударних навантажень, агресивного впливу хімічних речовин, таких як бензин, розчинники, електроліт, дизельне паливо, мастильні матеріали та інші автомобільні рідини.

При виборі підлогового покриття для автосервісу не слід забувати цільове призначення об'єкта, адже одні станції обслуговують лише легкові автомобілі, інші – вантажний транспорт. Також слід враховувати види робіт, які надає СТО, від цього залежить вид покриття для підлоги та його технічні характеристики.

Основні вимоги до підлоги автосервісу

Існують певні критерії, яким повинне відповідати покриття підлоги на станції технічного обслуговування. До основних можна віднести:

  • Тривалий термін експлуатації.
  • Міцність та зносостійкість. Підлоги в таких приміщеннях повинні мати неперевершену стійкість до механічних впливів різного типу.
  • Простота експлуатації та практичність. Важливо, щоб покриття не вимагало особливого догляду, легко очищалося та ремонтувалося.
  • Пожежна безпека. Один з важливих критеріїв вибору, оскільки в приміщеннях такого типу проводяться зварювальні роботи, а також зберігаються легкозаймисті матеріали - лаки, фарби, паливно-мастильні речовини.
  • Хімсткійсть.

Полімерна підлога для автосервісу

Ідеальне рішення для облаштування підлоги у СТО – полімерна підлога. Полімерна наливна підлога компанії Flowcrete має ряд властивостей, які відповідають усім вимогам до покриття підлоги автосервісу.

Наливна підлога характеризується найбільшою міцністю серед усіх можливих покриттів для СТО, вона витримує сильні механічні навантаження і служить понад 20 років.

Крім своєї витривалості, зносостійкості та довговічності, таке покриття не боїться впливу агресивних середовищ, не руйнується з часом від протоки автомобільних рідин, не кришиться від ударів та вібраційних навантажень.

На відміну від інших видів покриття для підлоги, таких як топінг, неукріплена бетонна або мозаїчна підлога, полімерна підлога має безшовну і монолітну поверхню, яка дозволяє підтримувати необхідний рівень гігієни приміщення і не вимагає особливого догляду.

Для облаштування підлоги в автосервісі наші фахівці рекомендують застосовувати міцну поліуретанову систему Deckshield ID, яка витримує важкі умови експлуатації та не допускає розтріскування та появи дефектів на підлоговому покритті.

Deckshield ID – спеціалізована система, яка підходить для найбільш навантажених зон завдяки неперевершеній стійкості до абразивного зношування та високої хімічної стійкості.

Виробництво та влаштування підлоги для автосервісу від компанії «Стоунхендж»

Фахівці компанії «Стоунхендж» вже понад 14 років займаються укладанням полімерних підлог у різних за призначенням промислових об'єктах, у тому числі й в автосервісах. Ви можете замовити облаштування підлоги для СТО у нас на сайті. Для цього залишайте заявку на зворотний дзвінок або телефонуйте нашому менеджеру за вказаним номером. Наш експерт проведе безкоштовну консультацію та грамотно підбере тип покриття для Вашого автосервісу.

У нас Ви можете замовити облаштування підлоги в СТО «Під ключ» – виконання повного комплексу робіт від основи до фінішного покриття підлоги. Ми є ексклюзивним та офіційним дилером матеріалу бренду Flowcrete в Україні, маємо власний автопарк професійної будівельної техніки та бригади працівників із багаторічним стажем, які щиро люблять те, що роблять.

До наших реалізованих проектів з укладання полімерів можна віднести такі об'єкти: спеціалізовані сервісні автоцентри «Skoda», «Mazda», СТО «MAN», «Audi», а також інші автосервіси. Більше можна переглянути в нашому розділі «Проекти компанії Стоунхендж».

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×