Полімерні підлоги для магазинів та торгових центрів

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Щодня тисячі людей відвідують торгові та розважальні центри, гіпермаркети, магазини, які стали невід’ємною частиною повноцінного життя кожного з нас. Постійний інтенсивний потік людей створює велике навантаження на поверхню підлоги, саме тому торгові приміщення потребують особливо міцного та зносостійкого підлогового покриття. Потрібно пам’ятати, що декоративні властивості підлоги грають неабияку роль в розробці дизайну торгівельної будівлі, адже клієнти звертають увагу не тільки на товари та обслуговування, а й на вигляд всього приміщення.

Експлуатаційні та технічні вимоги, які висуваються до підлоги для торгових приміщень, дуже різняться. Це пов’язано з тим, що великі торгові центри та гіпермаркети розділені на різні зони – підсобні приміщення, грузові зони, торгові зали та прикасові області, виробничий цех та паркінг. На підлогу в кожній зоні впливають різні фактори та здійснюється навантаження різного характеру, що обумовлює необхідність застосування індивідуальних спеціалізованих видів полімерної підлоги. 

Вимоги до підлоги в магазинах та ТЦ

Основні головні характеристики, якими має володіти підлогове полімерне покриття для магазинів та інших торгових приміщень:

  • Безшовність та гігієнічність. Саме ці властивості полімерного покриття забезпечують легкий догляд і підтримування чистоти поверхні.
  • Міцність та надійність. Забезпечують високу стійкість до інтенсивних навантажень від руху відвідувачів з торговими візками та персоналу з товаром.
  • Протиковзкі властивості. Забезпечують безпечне пересування по торговому приміщенню.
  • Шумо- та гідроізоляція.
  • Декоративність та повна безпильність.
  • Екологічність матеріалу.

Приклади застосування полімерних покриттів для торгових приміщень

Для влаштування підлоги в торговельних будівлях ми пропонуємо якісні системи полімерних покриттів компанії Flowcrete, яка має великий асортимент підлог для комерційних об’єктів. Широкий діапазон технологій дає змогу обрати ідеальний варіант підлогового покриття для будь-якого типу торгового приміщення: полімерна підлога для супермаркету, торгового та розважального центру, магазинів, торгових залів. Найбільш популярним варіантом полімерних систем для таких об’єктів являються підлоги на основі епоксидних смол Peran SL та Peran STB. Також оптимальним рішенням покриття підлоги для торгових приміщень є система на основі акрилової смоли Flowfast Terrosso. Дані полімерні підлоги поєднують в собі естетичний зовнішній вигляд з тривалим терміном служби, високу механічну стійкість з комфортною експлуатацією.

Як вже зазначалося в тексті вище, торгово – розважальні центри мають певне зонування, тому для такого типу об’єкта необхідно застосовувати декілька видів полімерних покриттів. До прикладу, сучасний та модний інтер’єр можна підкреслити, обравши глянцеве покриття Peran SL. Для паркінгів, внутрішніх чи відкритих автостоянок, розвантажувальних рамп є спеціалізовані покриття Deckshield. Промислові підлоги Flowcoat SF41 і Peran STB укладаються в складах та технічних приміщеннях.

За плечима в нас понад 13 років плідної праці на будівельному ринку та десятки реалізованих проектів по влаштуванню полімерних підлог, тому ми з впевненістю можемо сказати, що застосування полімерних покриттів в магазинах та ТРЦ є надзвичайно раціональним та вигідним рішенням.

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×