Промислова полімерна підлога для автомийки

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

На багатьох професійних автосервісах обслуговування починається з автомийки. Одним з ключових аспектів, які впливають на її ефективність, є тип підлоги. У цьому контексті промислова полімерна підлога виявляється важливим рішенням.

Переваги промислової полімерної підлоги:

1. Стійкість до хімічних впливів

Промислова полімерна підлога відома своєю високою стійкістю до хімічних впливів. Це особливо важливо для автомийки, де часті контакти з мийними розчинами та іншими хімічними речовинами можуть викликати ряд випробувань для покриття.

2. Спрощена очистка та обслуговування.

Полімерні підлоги легко чистяться і вимагають мінімального обслуговування. Це дозволяє підтримувати високий стандарт гігієни, де чистота грає ключову роль.

3. Міцність та тривалий термін служби.

Промислові полімерні покриття відрізняються високою міцністю, що дозволяє їм витримувати великі навантаження. Це особливо важливо, тому що підлога може піддаватись інтенсивному трафіку та впливу обладнання.

4.Антиковзке покриття.

Багато полімерних покриттів мають антиковзке покриття, що додає додатковий елемент безпеки для персоналу та клієнтів автомийки.

Якщо розглянути конкретне покриття, то наша компанія рекомендує дві системи - Flowfresh HF та Flowfresh RT, які відповідають всім вищезазначеним вимогам. Їх використання може сприяти покращенню якості обслуговування та забезпеченню безпеки для всіх учасників процесу.

Правильна установка полімерної підлоги важлива для забезпечення її ефективності та тривалого терміну служби. Залучіть кваліфікованих фахівців компанії "Стоунхендж" для виконання цієї роботи.

Завдяки правильному вибору та встановленню промислової полімерної підлоги, Ви можете забезпечити безпеку, чистоту та ефективність в робочому середовищі Вашої автомийки.

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×