Підвищення безпеки на паркінгу завдяки покриттю на підлозі

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Щодня сотні водіїв, пасажирів та велосипедистів використовують паркові місця або багаторівневі паркінги в офісних будівлях, торгових центрах або житлових будинках. Покриття для підлоги використовуються на паркінгах для захисту бетонної поверхні від зовнішніх чинників, але вони також можуть підвищувати функціональність об'єкта і гарантувати безпеку руху для  його користувачів. Для цього при виборі покриття варто дотримуватися п'яти простих правил.

1. Вибір кольору підлоги та горизонтальної розмітки, які будуть помітні з позиції водія

Кольори підлоги паркінгу і нанесення на них горизонтальних позначок варто підбирати не тільки на підставі ретельно вивчених зразків, але і з точки зору комфорту і безпеки людини, яка керує транспортним засобом. Власні дослідження, проведені нашими спеціалістами, показують, що найкращі ефекти з точки зору видимості дають, наприклад, комбінації сірих підлог з білими мітками. Якщо підлога дуже світла, білі лінії в поєднанні з інтенсивним верхнім освітленням і автомобільним освітленням можуть зливатися з фоном, тому краще робити розмітки контрастного відтінку.

2. Відмінні кольори зони для пішоходів і проїжджої частини - чітка організація руху

Підлоги компанії Flowcrete дають практично необмежені можливості з вибором кольорів, які можна використовувати, наприклад, для чіткого межування пішохідних маршрутів. Це особливо важливо на автостоянках в торгових центрах, де сім'ї з дітьми та люди з візками ходять по паркінгу. Для цієї мети можуть використовуватися горизонтальні позначки або відповідні зони покриття контрастного кольору, видимого на відстані.

Способи підвищення безпеки на паркінгу завдяки покриттю на підлозі

3.Використання підлог з різним ступенем опору ковзанню в окремих зонах паркування

Підлоги Flowcrete, що призначені для використання на паркінгах, мають протиковзні властивості. Використання такої підлоги знижує пішоходам ризик посковзнутися і впасти на вологу поверхню. Слід пам'ятати, що в паркінгах на шинах автомобілів перевозиться не тільки вода від дощу або снігу, але і плями від бензину, інших видів палива або робочих рідин, завдяки яким можуть наражатися на небезпеку не тільки пасажири, але й інші автомобілі. Тому хорошим рішенням є використання покриття з більшим рівнем наповнювача в зонах з найбільшим навантаженням та  інтенсивним трафіком, протоками автомобільних рідин і палива – на рампах та пандусах на в’їзді та виїзді між поверхами.

Способи підвищення безпеки на паркінгу завдяки покриттю на підлозі

4. Особливі ознаки паркувальних місць для велосипедів

Для безпеки всіх учасників дорожнього руху, варто спроектувати місця для паркування велосипедів таким чином, щоб їх було добре видно на відстані. Для досягнення цієї мети можна використовувати як розмітку поверхні підлоги, так і додаткову розмітку стін. Крім того, незалежно від використовуваного маркування, найкраще розташувати їх якомога ближче до в'їзду, наприклад, на рівні землі, щоб велосипедисти не використали пандуси для автомобілів.

Способи підвищення безпеки на паркінгу завдяки покриттю на підлозі

5. Підбір підлоги в світлих тонах - створення красивого та  дружелюбного інтер'єру

В цілому, світлі, чисті й добре освітлені приміщення створюють враження простору і оцінюються як більш дружелюбні і безпечні. Покриття відіграє важливу роль у формуванні зовнішнього вигляду всього паркінгу. У випадку багаторівневих підземних паркінгів, які не мають доступу до денного світла, варто вибирати підлоги з блискучою поверхнею, які візуально освітлюють і збільшують загальний простір.

Способи підвищення безпеки на паркінгу завдяки покриттю на підлозі

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×