Догляд за наливними промисловими підлогами

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Щоб термін експлуатації  наливної полімерної підлоги був довший, необхідно дотримуватися певних правил.  Підлога буде довше служити, якщо під час різних будівельних робіт закривати поверхню, а  опори техніки і ніжки меблів встановлювати на спеціальні гумові або полімерні підкладки.

Щоб знизити рівень забруднення підлоги потрібно при влаштуванні основи правильно влаштовувати дренажі і стоки. Перш ніж установлювати полімерні наливні підлоги, на них необхідно наносити останній захисний шар поліролю. Поліроль створює на поверхні підлоги тонке захисне покриття, яке зберігає естетичний зовнішній вигляд довгі роки й полегшує щоденне прибирання. Оновлювати захисний шар підлоги необхідно кожних 3-6 місяців, враховуючи інтенсивність навантажень.

Як доглядати за наливною промисловою підлогою

Для підтримання чистоти підлоги необхідно щоденно або щотижнево проводити прибирання: сухе або вологе, вручну за допомогою швабри або за допомогою миючої машини. Необхідно звертати увагу на миючі засоби та щітки, якими буде проводитися прибирання. Рекомендується використовувати миючі засоби на кислотній основі, а щітки мають бути середньої жорсткості, щоб не пошкодити полімерне покриття. Існують також спеціальні щітки для полірування покриття і підвищення глянцевого ефекту від звичайного прибирання.

Якщо на полімерній підлозі сильні забруднення (плями від клею, мастики, жирні та масляні плями, сліди від шин та інші), які неможливо прибрати за допомогою звичайного прибирання – необхідно застосувати глибоку чистку з використанням більш концентрованих засобів на кислотній основі. При такій чистці захисний шар поліролі частково видаляється. Після того, як очищення підлоги завершиться і поверхня висохне, необхідно заново нанести захисний шар.

Як доглядати за наливною промисловою підлогою

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×