Підлога для гаража

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Промислові підлоги для гаражів значно відрізняються від інших видів покриттів. Даний тип підлог постійно піддається підвищеним абразивним і механічним впливам, фізичним навантаженням від великої ваги автомобілів й руху транспорту. Крім того, на покриття підлоги негативно впливають агресивні хімічні та автомобільні рідини, солі, бруд, перепади температур.

Які підлоги краще зробити в гаражі

Найбільш популярними варіантами підлог для гаражів є такі покриття: бетонна підлога; наливна полімерна; дерев'яна; земляна; гумова; керамічна плитка.

По цей день промислова бетонна і полімерна підлога в гаражі - це найпоширеніші та найбезпечніші покриття. Це обумовлено їх технічними характеристиками й відповідністю вимогам до підлогового покриття гаражів.

Бетонна підлога в гаражі має міцну й рівну поверхню. Але сама по собі бетонна стяжка не має достатньої стійкості до механічних навантажень, впливу вологи й інших чинників. Тому в гаражах застосовують такі види бетонних підлог:

Наша компанія пропонує влаштування всіх видів бетонного покриття для гаражів від 100 м2.

Наливна полімерна підлога в гаражі - це найбільш інноваційний та сучасний вид покриття на основі поліуретанової або епоксидної смоли, який відповідає абсолютно всім технічним й експлуатаційним вимогам такого приміщення.

Своїм Замовникам ми пропонуємо готову поліуретанову систему Deckshield ID відомого бренду Flowcrete, яка протягом багатьох років доводить доцільність свого використання неперевершеною довговічністю і натхненним зовнішнім виглядом.

До основних переваг полімерного покриття Deckshield ID можна віднести наступні характеристики:

  • висока стійкість до механічних навантажень й інтенсивного руху автомобілів;
  • покриття володіє високими протиковзними властивостями;
  • еластичність системи дозволяє перекривати тріщини в основі;
  • висока хімічна стійкість до таких речовин, як бензин, дизельне паливо, антифриз, кислоти та інших автомобільних рідин.

Дерев'яна підлога в гаражі застосовується все рідше, оскільки вважається застарілим, ненадійним і недовговічним покриттям. Але попри це, такий вид підлоги знаходить своє застосування в маленьких гаражах з невеликими навантаженнями. Такий вибір можливий, тільки якщо додатково використовувати спеціальні просочення.

 

Земляна підлога в гаражі є не найкращим варіантом підлогового покриття, але точно найдешевшим. Надійність і довговічність такого підлоги сумнівна, оскільки земляний або глиняний шар швидко просідає під вагою автомобіля. Привабливість цього виду покриття дорівнює нулю. Такий вибір виправдовується тільки тим, що витрат на облаштування підлоги практично немає.

Гумова підлога для гаража досить відомий вид покриття, який виготовляється на основі гумової крихти. Якщо дотримуватися технології укладання і вибирати якісний матеріал, то можна отримати досить міцний настил з унікальними характеристиками й перевагами.

Керамічна плитка - одне з найпоширеніших покриттів для гаража. До переваг такої підлоги можна віднести екологічність, температурну стійкість і простоту в обслуговуванні й підтримці чистоти. Але велика ковзкість поверхні та низька міцність змушують тричі подумати, перш ніж встановити керамічну плитку в гаражі.

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×