Полімерні підлоги на рибопереробних підприємствах

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Всесвітній день рибальства, що відзначається 27 червня, є доброю нагодою зазирнути всередину інноваційних рибних фабрик у світі. Об'єкти цього типу оснащені спеціальним безшовним покриттям, яке відповідає найвищим вимогам в області гігієни, охорони праці, механічної і хімічної стійкості, а також стійкості до низьких і високих температур.

1. Високий рівень гігієни покриття підтверджений сертифікатом незалежної міжнародної організації - HACCP International

На рибних підприємтвах, як і у всій харчовій промисловості, найважливіше - підтримувати високий рівень гігієни. Використання безшовного покриття забезпечує легкість в очищенні та стерилізації. Відсутність непотрібних поділів на підлозі зводить до мінімуму кількість місць, де може накопичуватися бруд і розмножуватися бактерії.

Найтехнологічніші рибні фабрики використовують інноваційні рішення для підлоги, такі як покриття з антибактеріальною добавкою Polygiene® на основі іонів срібла, яка зменшує кількість бактерій, цвілі і грибкових спор на поверхні підлоги до 99,9%. Цей тип розчину використовується в антибактеріальних підлогах Flowfresh.

Підтвердженням високого рівня гігієни підлоги є сертифікати, видані незалежними міжнародними організаціями, такими як HACCP International. Підлоги Flowfresh втретє поспіль отримали сертифікат, виданий Міжнародною організацією HACCP, який підтверджує, що ці покриття відповідають найвищим світовим стандартам гігієни на підприємствах харчової промисловості.

   Особливості підлоги на рибопереробних підприємствах  

2. Висока стійкість до постійних низьких і високих температур і так званого теплового удару

Залежно від типу діяльності, підлоги на сучасних рибних фабриках стійкі до постійних низьких температур (наприклад, в морозильних камерах) і постійних високих температур (наприклад, в зонах термічної обробки, смаження, приготування їжі, копчення і т.д.) . Опір так званому тепловому удару, що виникає в разі раптової, швидкої зміни температури в приміщенні (при прибирання приміщення теплою водою або парою під тиском, а також при відкритті дверей з морозильних камер або печей). Поліуретан-цементна підлога, така як Flowfresh, характеризується високою термостійкістю, тому вона використовуються на таких типах підприємств.

3. Висока стійкість до механічних навантажень, пов'язаних з масштабом підприємницької діяльності

Багато сучасних та інноваційних рибних заводів працюють у великих масштабах. Покриття на даних об’єктах здатні витримувати інтенсивні механічні навантаження, пов'язані з локальним навантаженням, інтенсивним рухом візків, а також значним пішохідним рухом. Найбільш стійкими до механічного впливу та стирання є підлогові системи на основі поліуретанових смол.

4. Підлога з нековзною поверхнею, вбудована в водовідвідну систему  у приміщеннях з підвищеною вологою

У вологих приміщеннях з ковзкою поверхнею з ризиком ушкодження персоналу, використовуються підлоги з підвищеними протиковзкими властивостями. Покриття є невід'ємною частиною водовідвідної системи. Залежно від того, чи є це лінійний або точковий водовідвід - рівні покриття влаштовуються з відповідним нахилом.

 Особливості підлоги на рибопереробних підприємствах  Особливості підлоги на рибопереробних підприємствах

5. Стійкість до органічних речовин, які виникають при переробці риби

Постійний контакт з великою кількістю речовин, що виникають на рибопереробних заводах, в тому числі жиром, рибним білок та відходами, може мати руйнівний вплив на підлогу. Тому системи підлогових покриттів характеризуються високою хімічною стійкістю як до органічних речовин, так і до засобів очищення, що використовуються в якості частини гігієнічних стандартів.

6. Приваблива естетика промислових підлог

На рибопереробних підприємствах підлоги мають не тільки ідеально виконувати свої функції, але і бути естетично привабливими. Поліуретан – цементні покриття Flowfresh доступні в  стандартних кольорах, включаючи і теплі відтінки. При встановленні підлоги теж необхідно враховувати естетичні фактори виробничого середовища.Кольори впливають на фізіологічні функції та динаміку працездатності працівників. Вибір колірного оформлення виробничих приміщень залежить від багатьох факторів — м’язових і нервових навантажень, температурного режиму, розмірів та орієнтації приміщення, монотонності роботи.

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×