Переваги наливних підлог

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Наливні підлоги є відмінним варіантом для облаштування бетонної підлоги. Полімерна суміш вирівнює поверхню, роблячи її гладкою і рівною. Крім високих естетичних властивостей, наливні підлоги мають ряд додаткових переваг.

Переваги наливних підлог

Підвищена ударостійкість і зносостійкість. Завдяки підвищеній міцності термін експлуатації наливних підлог становить від 20 до 40 років. Термін розрахований виходячи з середнього рівня механічних навантажень. Полімерне покриття стійке до навантажень і стирання шинами автомобіля.

Адгезійні властивості полімеру. Завдяки подібним властивостями такий матеріал підходить і зчіплюється практично з будь-якою поверхнею - дерево, бетон, метал.

Підвищений рівень герметизації. Полімер рівномірно розподіляється по всій поверхні та заповнює всі порожнечі. Це допомагає запобігти утворенню і скупчення пилу і бруду на поверхні.

Стійкість до вібрації. Покриття не втрачає своїх властивостей при впливі на нього вібраційної сили від верстатів, падіння важких предметів.

Хімічна стійкість. Полімерні підлоги, особливо епоксидні, не схильні до негативного впливу агресивних хімічних засобів - розчинників, кислот або лугів.

Гігієнічність. Полімери відповідають санітарно-епідеміологічним стандартам. Поверхня не піддається впливу патогенних мікроорганізмів. Цей фактор враховується при установці таких підлог в медичних установах.

Пожежна безпека. Стійкі до займання і відносяться до групи погано поширюючих вогонь покриттям. У деяких житлових установах дозволяється установка полімерного покриття на шляху до пожежної евакуації. Виділення токсинів при пожежі мінімальне і не завдає шкоди людині.

Очищення. Сам по собі матеріал не накопичує в собі бруд або пил. Однак в разі, якщо забруднення все ж сталося, такі підлоги можна очищати за допомогою спеціальних миючих засобів. Якщо на полімерній підлозі сильні забруднення - наші фахівці рекомендують застосовувати більш концентровані засоби на кислотній основі. Як правильно доглядати за наливними промисловими підлогами читайте в нашій статті.

Для того, щоб укладати полімерне покриття в промислових приміщеннях, необхідний великий досвід, якісний матеріал і спеціальне будівельне обладнання. Тому, ми рекомендуємо довіряти укладання наливної полімерного покриття компанії «Стоунхендж». Команда професійних укладальників має великий досвід виконання полімерних підлог всіх типів, використовує якісні матеріали імпортного виробництва, сучасне технологічне обладнання і професійну будівельну техніку. Все це, в сукупності, дозволяє працювати якісно і швидко.

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×