Підлога для сучасного хлібопекарського та кондитерського виробництва

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

У зв’язку із стрімким розвитком технологій харчової промисловості та посиленням вимог до якості продуктів харчування, від українських виробників вимагається цілковита відповідність виробничих умов високим європейським стандартам.

Одним із визначальних критеріїв харчового виробництва завжди була і є гігієна. Основною причиною забруднення підлоги є наявність швів та мікротріщин у ній при використанні таких видів фінішного покриття як незміцнений бетон, керамічна плитка чи мармурова крихта. Як наслідок, утворюється сприятливе для існування та розмноження різних небезпечних мікроорганізмів середовище. В такій ситуації навіть найдосконаліший процес прибирання із найякіснішими мийними засобами не забезпечить високий рівень гігієни.

Правильний вибір оптимального покриття підлоги забезпечить підприємству безперебійність, безпеку та функціональність виробничого процесу. Створюючи відповідні виробничі умови, дедалі більше виробників обирають полімерні підлоги – як невід’ємний елемент сучасного харчового підприємства. Перевагою такого вибору покриття служить унікальне поєднання його характеристик, таких як гігієнічність, хімічна і механічна стійкість, екологічність і легкість у прибиранні.

Найкращі характеристики, які сприяють збереженню ідеальної чистоти виробництва, мають полімерні покриття. Окрім того, варто зазначити, що підприємствам, які планують запроваджувати у себе на виробництві систему НАССР, обов’язковою вимогою є облаштування покриття підлоги такої якості, що дає змогу забезпечувати дотримання належного стану санітарії та гігієни. Тож завдяки безшовності полімерних покриттів, бактерії не мають змоги залишатися в місцях, важко доступних для прибирання.

Підприємство «Стоунхендж» постачає полімерні покриття, які відповідають усім принципам і нормам НАССР про це свідчить сертифікат НАССР, який компанія-виробник отримала ще у 2017 році.

Ще однією перевагою поліуретан-цементної системи є її стійкість до високих температур, а також захист від більш ніж 300 видів кислотовмісних концентрованих речовин.

Важливу роль відіграє і гарантування безпеки пересування працівників на підприємствах, де вологі процеси виробництва роблять небезпечною слизьку поверхню підлоги. Це ще одна перевага полімерних покриттів, адже, враховуючи специфіку підприємства, виробничих процесів в окремих приміщеннях, можна обрати те покриття, яке задовольнило б всі ці вимоги й убезпечило роботу працівників.

Найважливішою особливістю полімерного покриття підлоги при правильному підборі є тривалий термін експлуатації та можливість швидкої реновації. Це робить таке покриття фінансово вигідним рішенням для підприємства.

Усім цим вимогам відповідають полімерні системи компанії «Flowcrete», офіційним і ексклюзивним дилером якої є компанія «Стоунхендж». Якість цих підлог і відповідальний підхід до їх підбору дає змогу успішно функціонувати лідерам галузі, що обрали покриття «Flowcrete». Це сотні підприємств у всьому світі, в тому числі й в Україні, а з кожним роком їх кількість незмінно зростає.

За останні роки до списку підприємств, які перейшли на сторону полімерних покриттів, додалися наступні вітчизняні лідери ринку хліба та хлібобулочних виробів: кондитерська фабрика «Рошен», хлібозавод «Цархліб», кондитерська фабрика «Грона», хлібозавод «Куліничі», кондитерські фабрики «Конті» та «АВК» та багато інших. Всі реалізовані проекти компанії можете переглянути тут.

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×