Полімерна підлога для підприємств харчової промисловості

Інші дописи
Залишилися питання?
Напишіть їх нам!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Полімерні покриття застосовують при облаштуванні підлог в найрізноманітніших областях і сферах промисловості, в тому числі й в харчовій. Підлоги для харчових підприємств повинні відповідати всім санітарно-гігієнічним нормам, СНіП, ГОСТ і іншим правилам. Правильно підібране підлогове покриття створює необхідні умови для їх дотримання.

Високі вимоги до підлогового покриття пов'язані з тим, що на поверхню підлоги відбувається постійний вплив агресивних середовищ, які виникають в процесі виробництва. Дуже важливо, щоб поверхня підлоги не мала швів і нерівностей, куди можуть накопичуватися забруднення і де можуть розвиватися грибки і бактерії. Також підлоги на підприємствах харчової промисловості піддаються механічному навантаженню і температурним перепадам. Все більше виробників обирають полімерні підлоги - як невід'ємний елемент сучасного харчового підприємства.

Особливості промислової полімерної підлоги

Промислова полімерна підлога володіє наступними характеристиками та особливостями: 

  • Полімерна підлога володіє стійкістю до всіх видів навантажень.
  • Хімічна стійкість і стійкість до харчових інгредієнтів, які використовуються при виробництві продуктів харчування.
  • Безшовність і монолітність конструкції.
  • Антибактеріальні властивості. Поліуретан - цементні підлоги Flowfresh в складі мають антибактеріальну добавку Polygiene на основі іонів срібла, яка зменшує до 99,9% мікроорганізмів, що накопичуються на поверхні підлоги.
  • Стійкість до високих (пекарні) і понижених температур (холодильні камери), а також до перепадів температур.
  • Вологостійкість і антиковзкий ефект. Ці характеристики забезпечують безпечне пересування персоналу на підприємствах, де вологі процеси виробництва роблять небезпечною слизьку поверхню підлоги.

Найголовніша особливість полімерної підлоги для харчових підприємств - це тривалий термін експлуатації та можливість швидкої реновації. Це робить таке покриття фінансово вигідним рішенням для підприємства.

Де застосовуються полімерні підлоги в харчовій промисловості

Полімерні покриття широко застосовуються в таких харчових виробничих об'єктах:

  • пекарні та кондитерське виробництво;
  • підприємства м'ясопереробної галузі;
  • підприємства рибопереробної галузі;
  • виробництва алкогольних і безалкогольних напоїв;
  • підприємства з перероблення молока;
  • виробництво напівфабрикатів;
  • тютюнова промисловість;
  • борошномельні та круп'яні заводи.

Наша компанія пропонує великий вибір полімерних підлогових покриттів, які використовуються при влаштуванні підлог для підприємств харчової промисловості. Реалізовані проекти з укладання підлог для харчової промисловості можете подивитися в нашому розділі «Проекти».

Дізнатися ціну
Ваше ім'я:*
Телефон:
E-mail: *
×
×
Повідомити, коли з'явиться
Ваше ім'я: *
E-mail: *
×
Замовте дзвінок
і ми вам зателефонуємо!
Відправляючи заявку, я погоджуюся з політикою конфіденційності і даю згоду на обробку персональних даних.

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо.

×
×